lekker beter
Recepten
Recepten
12/17/2023
1 min

Lekker beter – Ramon Beuk en Rutger Verhoeff (2017)

12/17/2023
1 min

Haal het beste uit je dag door de juiste voeding te kiezen. Hoe kom je van die dip na een maaltijd af? Wat kun je tijdens het studeren het best eten om je concentratie langer vast te houden? En waarom nemen sporters altijd pasta voor een wedstrijd? Echt lekker eten en toch goed presteren zonder dat je een streng dieet moet volgen: daar gaat dit kookboek over. Elke prestatie vereist nu eenmaal een ander soort voeding.

Rutger Verhoeff (huisarts): 'Lekker eten én goed voor jezelf zorgen, dat moet toch samen kunnen gaan?' Ramon Beuk (tv-kok): 'Zeker! Geef jij maar aan welke ingrediënten ik mag gebruiken. Dan zorg ik voor de rest.'

Topkok Ramon Beuk en huisarts Rutger Verhoeff bundelen hun krachten en leggen het allemaal op een vermakelijke en vooral smakelijke manier uit. Ze geven meer dan 50 verrassende recepten voor elke dagindeling. Van vezelrijke tussendoortjes voor tijdens het werken tot een ontbijt met langzame koolhydraten waar je een halve marathon op kunt lopen. Het resultaat: een kookboek én handleiding ineen, met concrete tips en informatie. Een boek waarmee je zelf kunt bepalen wat je per dag het beste kunt eten, afhankelijk van het type inspanning dat je gaat leveren. Waarbij het genieten van lekker eten altijd voorop blijft staan.

Lekker beter - Ramon Beuk en Rutger VerhoeffOver de auteurs

Ramon Beuk werd als kok bekend door zijn optreden in verschillende tv-programma's en zijn culinaire -columns in diverse bladen. Daarnaast is hij ondernemer, spreker en auteur van acht kookboeken, waarvan Wat van Fair komt... en Terug naar mijn roti verkozen werden tot Kookboek van het Jaar.

Rutger Verhoeff is huisarts en schrijft, spreekt en vlogt actief over zijn vak. Hij was te zien in Zon, Zuipen, Ziekenhuis, heeft een column in het Algemeen Dagblad en vlogt voor Libelle TV. -Eerder schreef hij het boek Wat denkt u, dokter?, met ervaringen uit de -huisartsenpraktijk.

Over het boek

Onderwerpen:                   gezonde voeding, culinaire inspiratie, kooktips, leefstijlverbetering, energieboost, voedingsadvies, gezonde keuzes, voedingswaarde, welzijn, gezondheidsbewustzijn

ISBN:                                   9789059567498

Bindwijze:                           Paperback

Auteurs:                              Ramon Beuk, Rutger Verhoeff

Uitgeverij:                           Fontaine Uitgevers B.V.

Jaar van uitgifte:              2017

Reacties
Categorieën