Boost your food - Sabine Hahn
Recepten
Recepten
02/22/2024
1 min

Boost your food - Sabine Hahn (2018)

02/22/2024
1 min

Boost your food - Sabine HahnGezond eten is niet duurder, ingewikkeld of ‘niet-te-eten’. In dit boek leer je hoe je met kleine aanpassingen en een andere visie over voeding, snel en lekker maaltijden kunt bereiden.

Met de waardevolle tips in dit boek leer je hoe je met Aloë Vera en andere superfoods de voedingswaarde van je dagelijkse eten kunt boosten. En dat allemaal verwerkt in erg lekkere, makkelijke en snelle recepten.

Je leert meer over de geneeskracht van kruiden en specerijen. Koken op deze manier is leuk en creatief en wordt hopelijk een onderdeel van jouw betere leefstijl.

Gezonder eten is geen hype of dieet, het is een besluit!

Lees ook ons blog over aloë vera drinken

Over de auteur

Sabine HahnSabine Hahn is al sinds haar puberjaren bezig met voeding. Als natuurgeneeskundig therapeute, voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut, auteur, coach en trainer is het haar passie om mensen te inspireren, om de juiste keuzes te maken. Vanuit haar ervaring en kennis na talloze opleidingen en cursussen heeft zij dit boek samengesteld, waarin zij zowel weetjes over voeding en gezondheid deelt, alsook makkelijke recepten aanreikt, die voor iedereen eenvoudig en snel zijn te koken.

Sabine is de eigenaresse van Touchflow; haar eigen praktijk in Zaltbommel. Na vele jaren in haar eigen praktijk, steeds nieuwe opleidingen en veel gesprekken met wijze mensen, begrijp ze steeds beter hoe het werkt. Aanraken, zodat in beweging komt wat is vastgelopen. "Daar ligt mijn hart. En daarom heet mijn praktijk Touchflow, een combinatie van de woorden ‘aanraken’ en ‘in beweging komen’. "

“Dit kookboek is een verrijking voor iedereen die graag gezonder wil eten en leven.”
 Irene Lelieveld (auto) kinesioloog, voedingstherapeut en auteur van 12 gezondheidsboeken

Over het boek

Onderwerpen:                   gezonde voeding, culinaire inspiratie, kooktips, leefstijlverbetering, energieboost, voedingsadvies, gezonde keuzes, voedingswaarde, welzijn, gezondheidsbewustzijn

ISBN:                                   9789492926258

Bindwijze:                           Hardcover

Auteur:                                Sabine Hahn

Uitgeverij:                           Expertboek

Jaar van uitgifte:              2018

Reacties
Categorieën