de kracht van buiten zijn
Boekenplank
Boekenplank
04/20/2024
1 min

De kracht van buiten zijn - Fiona Huisman (2021)

04/20/2024
1 min

Eigenlijk weet je het wel: je zou meer naar buiten moeten. Want naar buiten gaan is gezond, het ontstrest, en er is buiten nu eenmaal meer te beleven dan binnen. Maar hoe vind je nu iets leuks om buiten te doen? Of je nu een sportieveling bent of juist helemaal niet, in dit boek vind je talloze ideeën om meer naar buiten te gaan, van een klimbos tot buitenkunst, van wandelen tot bosbaden. Ook voor jou is een activiteit te vinden die ervoor zorgt dat je meer buiten komt, zodat ook jij je kunt ontspannen en van de frisse buitenlucht kunt genieten!


Haal rust en energie uit de natuur..


Over de auteur

Fiona HuismanBron: fionahuisman.nlFiona Huisman is auteur, bekend van Hij doet niks, hoor! (2019), 101 dingen die je zéker moet doen - Vrouwen (2019) en Megamorfoosje, de kleine grootse heks (2018).

Daarnaast is Fiona tekstschrijver. Dat was ze niet altijd. Zo was ook ooit koekjesinpakker, flesjescontroleur, dozenstapelaar, bloemist, kerstpakkettenverkoper, receptionist, productiemedewerker bij televisieprogramma’s, taxichauffeur, glazenier voor glas in lood,  instructeur op een hondenschool, actrice, regisseur, eigenaar van een boekingskantoor, en eigenaar van een dagopvang voor honden. Van best veel markten thuis dus.

Over het boek

Onderwerpen:                    leefstijlverbetering, energieboost, gezonde keuzes, welzijn, gezondheidsbewustzijn

ISBN:                                   9789463545778

Bindwijze:                           Paperback

Auteurs:                              Fiona Huisman

Uitgeverij:                           Lantaarn Publishers

Jaar van uitgifte:              2021

Reacties
Categorieën